El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Camilo Sesto també tindrà capella ardent a Alcoi el dilluns 23 de setembre

Exterior de l'SGAE durant la capella ardent / Ajuntament

El dilluns 23 de setembre, des de les 17 h fins a les 20 h, el Saló de Plenaris de l'Ajuntament d'Alcoi

El cantant alcoià, Camilo Sesto, serà recordat encara més al seu municipi. Segons anuncia la pàgina oficial de Facebook del cantant, el dilluns 23 de setembre de 17 a 20 h s'instal·larà la capella ardent a Alcoi.

No s'han donat més detalls sobre aquest acte tan emotiu. El dilluns 23 de setembre, des de les 17 h fins a les 20 h, el Saló de Plenaris de l'Ajuntament d'Alcoi acollirà la capella ardent de Camilo Sesto.

Segons la pàgina oficial de Camilo Sesto, d'aquesta manera es compleix l'última voluntat de Camilo: la de "descansar en el seu poble". L'acte s'espera multitudinari, ja que a la seu de l'SGAE de Madrid, l'acomiadament fou multitudinari.

El govern municipal ja es troba coversant amb el responsable testamentari de Camilo per donar-li forma al projecte de tindre un futur museu. L'última voluntat va ser tornar definitivament a la seua ciutat, per la qual cosa ja es treballa per a definir el lloc definitiu on descansarà l'artista en el cementeri municipal Sant Antoni Abad.

 

 

Camilo, Medalla d'Or de les Belles Arts


El govern de Pedro Sánchez ha decidit atorgar de forma pòstuma a Camilo Sesto la Medalla d'Or de les Belles Arts.


Isabel Celaá, Ministra d'Educació, ha anunciat l'acord del Consell de Ministres per atorgar aquesta distinció al cantant alcoià. Celaà ha dit que el reconeixement és "per la seua aportació en el camp de la creació artística i cultural".