El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Carlos Aracil s'incorpora a les llistes del PP d'Alcoi

Aracil planteja dos projectes irrenunciables per a la ciutat: la finalització de l'Hospital i l'ampliació del centre de salut de la Bassa. El lloc concret d'Aracil en les llistes es determinarà en els pròxims dies.

El Partit Popular d'Alcoi desgrana a poc a poc els membres de la seua llista a l'Ajuntament d'Alcoi. Fa poc coneixíem que Lirios García serà la número 2, i Francisco Cantó el número 3; i ara anuncien que Carlos Aracil s'incorpora en les llistes en un lloc que es definirà en els pròxims dies.

L'alcaldable Quique Ruiz destaca la "capacitat de gestió" i el coneixement que Aracil té de l'àrea sanitària comarcal, ja que des de l'any 2000 al 2015 ha sigut director d'Atenció Primària, director de l'Hospital Verge dels Lliris, i gerent del Departament de Salut. Així, Aracil diu que hi ha dos projectes als quals Alcoi "no pot renunciar: la finalització de l'hospital i l'ampliació del centre de salut de la Bassa". Aracil explica que el centre de salut de la Bassa es va construir fa 32 anys i s'ha renovat poc, per la qual cosa "necessita una reforma integral per redefinir les actuals àrees de consulta i que genere nous espais".

Per la seua banda, el candidat a l'alcaldia Quique Ruiz destaca que Aracil és un "gran defensor de la sanitat pública", i assegura que "el canvi s'aconsegueix amb persones preparades que poden aportar tota la seua experiència per a transformar la ciutat".

Aracil i Ruiz ja han coincidit en l'Associació de Sant Jordi, en els dos anys, del 2014 al 2016, que Carlos Aracil va ser president. "En eixos anys vaig comprovar la capacitat de treball de Quique Ruiz, així com el seu compromís, que són claus perquè la ciutat recupere la il·lusió i torne a creure en un futur millor".