El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Lirios García serà la número 2 en les llistes del PP per Alcoi

Els populars han presentat a Lirios García (centre) a la seu del partit aquest 5 d'abril.

"Volem evitar que Alcoi es convertisca en una ciutat dormitori i centrada en els servicis, per això necessitem un teixit empresarial fort", ha assegurat la nova número 2.

El Partit Popular ha presentat a Lirios García com a número dos de les seues llistes per a les eleccions municipals d'Alcoi. Amb una trajectòria vinculada al món empresarial a través d'associacions com DATO i FEDAC, el PP incorpora a Gacía com a part d'una estratègia on "l'economia serà el punt crucial". La candidata es mostra "il·lusionada" pel projecte popular, i treballarà amb la seua formació envers la promoció del comerç, l'increment del teixit empresarial, i el foment de 'l'autocupabilitat'.

El candidat a l'alcaldia pel PP, Quique Ruiz, considera que García "representa un dels principals valors del partit", com és l'economia, i valora positivament la trajectòria professional i el coneixement que la nova incorporació té del món empresarial. García ha agraït haver sigut escollida pel Partit, una elecció davant la qual es va mostrar "sorpresa". També espera poder materialitzar projectes empresarials plantejats en el passat des de les associacions a les quals ha estat vinculada. "Volem evitar que Alcoi es convertisca en una ciutat dormitori i centrada en els servicis, per això necessitem un teixit empresarial fort", ha assegurat la candidata.

El líder del grup municipal del PP, Rafa Miró, defineix el nou projecte popular com "il·lusionant", però també "atrevit i arriscat". Miró ha agraït que una persona "que no necessita la política per a viure" haja decidit fer el pas a la política, un fet que per a ell denota el compromís de "treballar per Alcoi". També ha tingut Miró paraules de record per al partit socialista, concretament respecte al fitxatge de Jordi Silvestre com a número 5, i el seu passat vinculat a associacions com la Plataforma de Salvem l'Aqüifer del Molinar. Per al popular les incorporacions de García i Silvestre es troben "contraposades", mentre un representa la "contenció" en l'àmbit empresarial, la número 2 popular exemplifica el "desenvolupament econòmic".