El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Cinema, exposicions, natura i activitats per als més xicotets en la programació de Viu l’Estiu d’agost de 2021

Cartell Viu l'Estiu d'agost

Viu l'Estiu, la iniciativa cultural de l'Ajuntament d'Alcoi, continua en marxa aquest mes d'agost. Recordem que tots els esdeveniments segueixen les mesures sanitàries necessàries per a poder gaudir d'ells amb seguretat.

Viu l’Estiu és una proposta de l'Ajuntament d’Alcoi que ha estat oferint una gran varietat cultural durant tot el mes de juliol. Durant aquest mes el programa estival ha proporcionat concerts, exposicions, teatres de carrer i visites guiades a la Sarga, entre altres, amb totes les mesures de seguretat per a gaudir de la cultura amb seguretat.

Deixem darrere un mes de juliol ple d’activitats proporcionades per la iniciativa de l'Ajuntament d’Alcoi de Viu l'Estiu, però rebem agost amb una agenda cultural també plena d’esdeveniments de diferents tipus.

Durant aquest mes vinent, hi haurà cinema d’estiu per a tots públics, exposicions de diferents temàtiques, activitats sobre reciclatge per a xiquets i visites a les pintures rupestres de la Sarga.

Pel que fa al cinema d’estiu, els divendres i els dissabtes del mes d’agost es projectaran pel·lícules en diferents espais públics d’Alcoi. La primera pel·lícula del mes serà “L’univers en miniatura de NO-NO”, que tindrà lloc l’u d’agost a les 21.30 hores en l’Amfiteatre Amando Blanquer.

Per una altra banda, cal recordar que es poden visitar diverses exposicions en diferents espais expositius de la ciutat: “Som Artistes” al Centre Ovidi Montllor, “De l’exili a la lluita” al Centre Cultural Mario Silvestre, “Temps d’Art” a la Llotja de Sant Jordi, “Paisatges quotidians” a la Capella de l’Antic Asil i “Cronografías”, “Escultura Infinita” i “VIGREYOS, Apologia de la Ceràmica” a l'IVAM CADA Alcoi.

Les activitats de Viu l’Estiu, estan pensades també per als més xicotets de casa. Per eixe motiu, s’ha preparat una activitat especialment per als xiquets de 4 a 12 anys: “Biblioteca Tirisiti”. Aquesta activitat està relacionada amb el reciclatge i es realitzaran solament dues setmanes d’agost, del 3 al 6 d’agost a les 11.30 h i del 17 al 20 a la mateixa hora. La inscripció és obligatòria i es pot fer enviant un correu a biblioteca@alcoi.org o cridant al núm. de telèfon 965537143.

I, per últim, en agost també es podrà gaudir de les visites a les pintures rupestres de La Sarga, que tindran lloc els dies 1,8,15,22 i 29 d’agost amb torns de diferents hores: 10,11,12 i 13 h. Les inscripcions es poden realitzar en el següent enllaç.