El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Cintia Atienzar, Raúl Rossage i Toni Deltell entren a la llista de Podem Alcoi

Noves incorporacions a la candidatura de Podem Alcoi per a les municipals del mes de maig.

Podem Alcoi anuncia tres noves incorporacions a la llista per a les municipals, que se sumen a les anunciades fa poc: Carlos Gran, Andrea Martínez i Gabi Giner. L'ordre que ocuparà cadascú no s'ha concretat encara, però l'alcaldable Trini Miró diu que "estem completant un equip intergeneracional, ample i que dona cobertura a tots els sectors de la societat. Amb Cintia, Toni i Raúl, seguim creixent, construint amb molta il·lusió l’Alcoi que ens mereixem i que comptant amb cadascú de vosaltres, serà una realitat".

 

De Raúl Rossage, Podem avança que vol teixir una xarxa esportiva "per tal de garantir l’activitat física i l’entorn saludable amb la infància". Ha jugat i entrenat equips d'àmbit local, a més de ser l'actual president de l'associació de veïns de Sant Pancraç.


 

Cintia Atienzar té la seua pròpia perruqueria a Oliver, que la va obrir en tan sols 20 anys després d'acabar els estudis de perruqueria, i ja fa 2 dècades que és autònoma. Podem detalla que és "vegana, amant dels animals, defensora dels drets LGTBI i de la compra en el xicotet comerç i de proximitat per tal de fomentar la indústria alcoiana".


 

 

Per últim Toni Deltell, conegut per formar part d'una de les empreses de papes més conegudes d'Alcoi, Papes Deltell. També ha sigut enllaç sindical de CCOO, i ha treballat en una empresa de cartó i de recepcionista en un hotel, "per tant, forma part d’eixes tantes persones que saben que la gent d’Alcoi, ha de tindre l’opció de quedar-se ací, en la seua ciutat, fent gran la seua indústria i construint el seu projecte de vida".