El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Clara-mente, millor iniciativa empresarial del Premi Activa Àgora

Entrega del Premi Activa Àgora / Foto: Ajuntament d'Alcoi

Clara Blances amb el seu projecte de desenvolupament personal Clara-mente ha sigut guardonada a la VI Edició del Premi Activa Àgora i Lucía Martínez ha rebut una menció especial del jurat per El Cursador, un comparador de programes de formació en línia.

La VI Edició del Premi Activa Àgora, realitzat per l’Ajuntament d’Alcoi amb la col·laboració de FEDAC, el CEEI Alcoi- València i JOVEMPA, ha donat com a guanyador el projecte empresarial Clara-mente una proposta de Clara Blanes. També ha fet una menció especial a El Cursador de Lucía Martínez.


Clara-mente, ha sigut escollit entre els 10 projectes presentats en aquesta edició 2020 dels premis. És una iniciativa de serveis de desenvolupament personal, coaching i ioga, per a empreses, centres esportius i particulars. La idea d’aquesta nova empresa és aconseguir combinar una visió científica amb noves teràpies pròpies de gestió emocional.


Des de JOVEMPA Javier Expósito ha defés la importància d’organitzar aquest tipus de concursos per motivar i donar suport als joves emprenedors que són “un agent important per a desenvolupament del nostre territori. Per la seua banda Natxo Gómez, de FEDAC, ha destacat el gran nombre d’emprenedores entre els projectes presentats. “Això demostra que les dones estan aconseguint cada vegada més quota i major representació en l'àmbit de la gestió empresarial”, ha declarat Gómez.