El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Cocentaina també anuncia "mesures extraordinàries" per detindre els contagis de la Covid-19

Mireia Estepa / AM

Totes aquestes mesures estaran, com a mínim, fins al 31 de gener.

L'Ajuntament de Cocentaina ha instat a la ciutadania a "limitar els encontres amb altres persones a l'estrictament necessaris després de conéixer l'augment de casos posterior a les festes de Nadal".

Cocentaina ha registrat 105 casos en els últims 14 dies per la Covid-19. Aquests casos considerats com actius per Conselleria de Sanitat suposa una incidència acumulada de 912 casos per cada 100.000 habitants. Cal recordar que els ajuntaments no tenen competències per ordenar un tancament perimetral del terme municipal.


Algunes de les mesures són el tancament de la biblioteca, poliesportiu, zones de joc dels parcs, Palau i monuments visitables i el Centre Cultural El Teular. L'aforament del Cementiri es redueix un 30% i se suspenen totes les reunions i actes que entitats privades realitzen a espais públics.


Totes aquestes mesures estaran, com a mínim, fins al 31 de gener. A aquestes s'afig l'exclusivitat de la cita prèvia a la Casa de la Joventut. El Centre Social Real Blanc romandrà obert sols per al treball de Serveis Socials (amb cita prèvia), el TAPIS i Respir.