El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Comença la vacunació a l'Hospital Verge dels Lliris d'Alcoi

Verge dels Lliris / AM

ARAMULTIMÈDIA ha pogut saber que entre aquest divendres 8 i dissabte 9 de gener han vacunat a la meitat del personal sanitari del Verge dels Lliris.

El personal sanitari dels hospitals i els d'atenció primària són els que més risc tenen en l'actual situació sanitària. L'Hospital Verge dels Lliris d'Alcoi ja ha començat la vacunació contra la Covid-19.

ARAMULTIMÈDIA ha pogut saber que entre aquest divendres 8 i dissabte 9 de gener han vacunat a la meitat del personal sanitari del Verge dels Lliris. La incidència acumulada per casos confirmats per PCR al Departament de Salut d'Alcoi continua augmentant. A Ontinyent, el personal sanitari, també ha rebut ja les primeres vacunes.


Les dades a Alcoi i al seu departament de Salut continuen sent preocupants. En el conjunt de l'àrea de salut, que depén del Verge dels Lliris, sumen 383 casos en els últims dies, i pugem fins a una I.A. de 791 casos per cada 100.000 habitants. Aquestes dades ixen de l'actualització oficial de Sanitat publicada el 8 de gener.


Per municipis, Alcoi suma 203 nous positius, amb una Incidència Acumulada de 1.120 casos per cada 100.000 habitants. I Castalla suma 47 nous casos i també supera el miler de casos per cada 100.000 habitants. La resta de nous casos, que normalment es reparteixen entre els cinc i sis municipis més poblats de les comarques, en aquesta ocasió afecten un total de 13 pobles, la meitat molt xicotets. Així, Benifallim i Quatretondeta, que fins ara estaven nets, sumen 1 cas cadascun. També suma un nou cas Alfafara i l'Alqueria d'Asnar, i dos casos a Agres i Alcoleja. Beniarrés suma 4 casos, i Benilloba 7. Ja després estan els municipis més grans, Onil amb 8 nous casos, Cocentaina en 16, Banyeres en 22, Muro en 24, i Ibi amb 44 nous casos.


Les operacions no urgents, suspeses


A causa de la quantitat de casos de Coronavirus que arriben als hospitals valencians, Sanitat ha decidit suspendre les operacions no urgents i prohibit les visites als pacients als hospitals.