El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Comença Urban Skills Alcoi. Aquests són els artistes i els llocs on es pintaran els nous murals

En el vídeo, el coordinador d'Urban Skills Alcoi, Vincent Company, ens explica l'estil dels cinc artistes d'enguany, així com el lloc on pintaran.

Des d'aquest 27 de setembre i durant tota la setmana, Alcoi acull els 5 artistes grafiters que pintaran nous murals en diferents punts d'Alcoi, i que se sumen als 14 murals ja fets en les anteriors edicions. Aquest cap de setmana s'estrenen diferents rutes per a vore no sols els murals que ja tenim, sinó també als artistes pintant en directe.

Arriba una nova edició d'Urban Skills, la setmana en què artistes grafiters venen fins a Alcoi per a omplir de color alguns murs de la ciutat. Ja tenim a Alcoi 14 grans murals pintats en les diferents edicions d'Urban Skills, i enguany es pintaran cinc més. Durant tota la setmana, si passegem pels llocs indicats, podrem vore als artistes en ple treball.

Un dels murals més grans el tindrem a la plaça de la Uixola, a càrrec d'Aryz, artista reconegut nacional i internacionalment i actualment resident en Barcelona. També a Santa Rosa es pintaran dos murals a prop del pont de les Paules. Un el farà Roice183, artosta d'Elx; i el segon Musa71, "una figura pionera en el món del grafit", explica Vincent Company. A la Zona Alta, al costat del ja conegut panda, es pintarà un nou mural a càrrec de Grasy, artista de Mallorca. I per últim, en el centre a prop de l'IVAM CADA, tindrem l'últim grafit de Laguna, artista d'Almagro.

A més, aquest cap de setmana s'estrenen rutes guiades per tres barris de la ciutat per tal de poder vore els murals ja fets i gaudir del treball en directe dels artistes d'enguany.