El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Compromís Alcoi alerta del retard en l'entrega del centre de malalts mentals a Conselleria

El passat 3 de juny l'edifici era objecte d'una fuita d'aigua que inundava la part baixa d'aquest.

Les obres de recondicionament de l’edifici van començar en gener i van acabar pocs dies abans de les eleccions municipals. No obstant això, segons Compromís Alcoi, la Conselleria de Polítiques Inclusives encara no ha rebut la cessió de l'edifici.

Segons afirmen des de Compromís, l'Ajuntament d'Alcoi encara no ha fet entrega de les instal·lacions del centre de malalts mentals (CEEM) del Barranquet de Soler a la Conselleria de Polítiques Inclusives. El portaveu de Compromís Alcoi, Màrius Ivorra, denuncia "deixadesa" en l'obertura del centre, i responsabilitza al consistori alcoià d'aquest endarreriment.

Recordem que el passat mes de maig finalitzaven les obres de condicionament del CEEM, condició necessària perquè aquestes pogueren ser entregades a la Conselleria i foren posades en funcionament. Vora un mes després de la recepció de les obres, Compromís Alcoi assegura que el centre "encara està en el limbe, amb la partida pressupostària necessària per a l'equipament i personal, esperant i sense notícies".

Afegeixen des de la formació que els problemes no han finalitzat amb la recepció de les obres, ja que el passat 3 de juny l'edifici era objecte d'una fuita d'aigua que inundava la part baixa d'aquest.

Continua doncs la llarga història d'aquest centre, l'obertura del qual s'ha anat endarrerint durant els últims anys, i amb el qual s'espera dotar a la comarca fins a 40 places de residència i de 20 places de centre de dia per a malalts mentals.