El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Conselleria d'Igualtat assegura que les vacants a cobrir als geriàtrics ja estan creades i procedeixen a convocar de les bosses

Pancarta mostrada aquest 3 d'octubre al Preventori

Tot i que el compromís era juliol, Igualtat explica que Hisenda no ha autoritzat l'aprovisionament fins a setembre.

És la resposta des de la Generalitat després que aquest mateix 3 d'octubre s'hagen représ les protestes a la residència Mariola del Preventori per la falta de personal. Tal com els ha avançat Aramultimèdia, els treballadors tenien la promesa de la Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives d'incrementar en 500 les places als geriàtrics per al mes de juliol, però com a hores d'ara no s'ha procedit aquest increment, les treballadores del Preventori han tornat a mobilitzar-se.

Des de la Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives, preguntats per Aramultimèdia, expliquen que mantenen el compromís fet i així s'havia previst en el pressupost. "Es va sol·licitar al departament d'Hisenda que complira amb aquest aprovisionament al juliol. Hisenda va autoritzar definitivament les places el passat 4 de setembre, i Funció Pública va crear les vacants el passat 24 de setembre. Així les coses, l'únic tràmit que queda és convocar a la gent que forma part de les bosses públiques d'ocupació i procedir a ocupar les mateixes".