El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Coronavirus a l'Alcoià i Comtat: mantenim una de les incidències més baixes de la Comunitat, amb 21 casos per cada 100.000 habitants

Segons l'actualització feta per Sanitat aquest 29 de juny, el departament de Salut d'Alcoi compta amb 13.556 casos de coronavirus registrats des de l'inici de la pandèmia, 29 de l'última quinzena. Mantenim intacta la xifra de morts, 416 persones, des de mitjans d'abril. 
 

Al llarg del cap de setmana tan sols hem sumat 6 casos, i a hores d'ara tenim incidència del virus a quatre municipis, els quatre més poblats. Som, amb Oriola, els dos únics departaments de salut que es mantenen en la zona verda de 'nova normalitat'. 

El departament de salut d'Alcoi manté una incidència baixa, amb un increment molt lleuger durant el cap de setmana. Passem d'una d'incidència acumulada de 19 casos a finals de la setmana passada a 21 casos per cada 100.000 habitants amb les xifres arreplegades ahir i fetes públiques hui. Així, les nostres comarques es mantenen en color verd, el considerat 'nova normalitat' i que està sota el marge dels 25 casos per cada 100.000 habitants. Tan sols el departament d'Oriola, amb 20 casos per cada 100.000 habitants, està també en verd. 


Per municipis, tan sols 4 presenten incidència, els més poblats. Alcoi ha sumat el cap de setmana 3 nous casos, Ibi 2 i Cocentaina 1. També tenim incidència, tot i que en descens, a Castalla, on no han sumat cap cas en els últims dies.