El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Covid-19: 10 nous casos a Castalla, 1 a Muro i 1 a Onil

Hospital Verge dels Lliris

Cap mort al Departament de Salut d'Alcoi des de juny, però NO CAL RELAXAR-SE.

Conselleria de Sanitat ha actualitzat les dades d'incidència per la Covid-19 a tot el territori valencià. Pel que fa al Departament de Salut d'Alcoi, el més sorprenent són els 10 nous casos diagnosticats per PCR a Castalla. També s'ha registrat un cas a Muro i altre a Onil. Cal destacar que Conselleria ha facilitat dades actualitzades a 10 d'agost. L'actualització de la setmana passada fou el 6 d'agost, per tant pràcticament es recullen dades del cap de setmana.

La part positiva és que des de juny no es registren morts per la Covid-19 al Departament de Salut d'Alcoi, segons la Conselleria de Sanitat. En els últims dies, des de l'actualització del 6 fins al 10 d'agost, s'han diagnosticat 12 casos per PCR en tot el Departament. Aquests corresponen als 10 de Castalla, 1 d'Onil i 1 altre a Muro. Segons Conselleria, no hi ha nous casos a Alcoi o Cocentaina.


En xifres acumulades de positius per PCR, el Departament de Salut d'Alcoi compta amb 427 casos. Els municipis amb major nombre de casos són Alcoi amb 267, Ibi amb 58, Onil amb 35, Castalla amb 28, Cocentaina amb 17 i Muro amb 10. Totes les dades, segons Sanitat.