El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Creix l'indignació entre els veïns del Baradello: 2 robatoris i 3 intents més en el pont de la Immaculada

El Carrer Carrasca és quasi l'únic per accedir a la urbanització /AM

Els veïns: "Els lladres ens vigilen durant dies i després entren qual volen: I damunt, el cas del Baradello és més sagnant, perquè només hi ha una carretera d'accés a la urbanització a banda del carreronet del Sergent"

Malestar, por, inseguretat i indignació. Així podem definir l'estat d'ànim dels veïns de la urbanització del Baradello Gelat, que han tornat a viure un cap de setmana complicat amb 5 intents de robatori, 2 dels quals es van produir. La Policia Nacional ho confirma i diu que manté una investigació oberta.

El veïnat ha mostrat la seua indignació a ARAMULTIMÈDIA perquè se senten desprotegits i perquè els robatoris es produeixen amb total impunitat. Els molesta que els lladres utilitzen els ponts festius -tot el món sap que la gent viatja- per fer la seua faena. "Actuen amb tranquil.litat i sense pressió. Tota la vida s'ha dit que en agost o en els festius s'ha d'ampliar la vigilància. Ningú pensaria que ho fan en eixos dies, doncs ho fan", assegura un dels residents en aquesta urbanització.

Dissabte 8 de desembre es produïen cinc intents de robatori, dels quals, segons fonts de la Policia Nacional, dos es van perpetrar i en els altres casos no van poder entrar. Els robatoris s'uneixen als de mitjans d'octubre (un altre pont festiu) on van furtar en almenys 3 cases més.

Els veïns es queixen de la falta de vigilància i també del que tarda la Policia en fer els tràmits. Segons un resident que no ha volgut fer públic el seu nom, "denunciem i tarden a vindre 24 hores, i clar, les empremtes dactilars ja quasi que ni aprofiten. Els lladres ens vigilen durant dies i després entren qual volen: I damunt, el cas del Baradello és més sagnant, perquè només hi ha una carretera d'accés a la urbanització a banda del carreronet del Sergent".

Versió de la Policia

Fonts consultades per ARAMULTIMÈDIA en la Policia Nacional confirmen els 5 incidents, i que també mantenen la investigació oberta a l'espera de detenir alguns autors manifests dels fets. Tot i que reconeixen que la presència policial és inferior a la del nucli urbà confirmen el desplegament de patrulles en les zones d'urbanitzacions com aquesta.