El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

David: d’Alcoi, de l’Alcoyano i en els Sant Fermins des de fa 12 anys

David a Pamplona / TVE

Ha tingut un xicotet contratemps i ha sofrit una caiguda però sense cap conseqüència greu.

‘Alcoians hi ha en tots els llocs’. És una frase que sempre escoltem a les nostres comarques i en el primer ‘encierro’ de Sant Fermins no podíem faltar. David és natural d’Alcoi i així ho ha demostrat en la retransmissió de RTVE amb la seua samarreta de l’Alcoyano.

Minuts després de finalitzar el primer ‘encierro’ postpandèmia, La 1 de Televisió Espanyola s’ha fixat en un corredor alcoià. El seu nom és David i visita Pamplona durant els últims 12 anys que s’han celebrat aquestes festes.

L’alcoià és corredor habitual del carrer Estafeta. Ha tingut un xicotet contratemps i ha sofrit una caiguda però sense cap conseqüència greu. Ha corregut pels laterals del carrer i ha gaudit moltíssim. Podeu veure la intervenció de David durant la retransmissió en aquest enllaç cap a l’hora i 8 minuts.

Cal destacar que aquesta no és l'única presencia alcoiana a Pamplona. Molts són els alcoians que han visitat Navarra durant aquesta setmana i, inclús, hi ha una exposició de l’Associació de Sant Jordi on es mostra la relació dels Sant Fermins i els Moros i Cristians.