El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Es crea el Teletransportador Fester

Visitar el Museu de la Festa suposarà una experiència immersiva en la Festa dels Moros i Cristians, en qualsevol època de l'any.
 

Ja no fa falta vindre en abril a Alcoi per a viure una experiència immersiva en les Festes de Moros i Cristians. Esta nova realitat virtual s'estrenarà a Pamplona, en l'exposició especial de les festes, però després s'instal·larà de manera permanent en el MAF.

L'Associació de Sant Jordi presenta el Teletransportador Fester, una visita immersiva i en realitat virtual als Moros i Cristians. Amb unes ulleres especials, pots tindre una visió en 360 graus de determinats moments de les festes del 2022, i des d'un lloc privilegiat. Per exemple, es pot cantar l'Himne al costat del director, o vore les festes des de dalt del castell de Sant Jordi.

El teletransportador és una creació del realitzador alcoià Octavi Masià.  S'estrenarà en l'exposició especial que l'ASJ porta a Pamplona, però després es traslladarà al MAF; el Museu de la Festa d'Alcoi, on estarà de manera indefinida i a l'abast de tot alcoià o visitant. El president de l'ASJ, Juan José Olcina, ens ho explica tot en el vídeo, amb imatges de la visita en realitat virtual.