El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

De nou cap mort, i 3 nous positius a les comarques

Una prova PCR, imatge facilitada per la conselleria de Sanitat

El departament de Salut d'Alcoi manté molt bon ritme, i de nou, una nova jornada sense sumar morts. També som dels departaments que menys nous contagis sumen. 

Recordeu que les xifres positives no han de ser una crida a la relaxació ni irresponsabilitat, sinó una mostra que estem fent-ho bé i que cal continuar amb les mesures de distanciament i higiene. 

Però les xifres són encoratjadores. El nostre departament tan sols suma 3 nous casos positius. Som el tercer departament que menys casos suma, per darrere de Dénia amb 1, i Oriola amb 2. A l'altra punta de la llista està Elda amb 14, o el Departament de l'Hospital General d'Alacant amb 11. A tota la província s'han detectat 63 nous casos, dels quals 3 són positius per prova PCR

I de nou, una nova jornada sense patir morts, i el segon dia que encadenem consecutiu. Esperem que es mantinga la tendència. La província d'Alacant tan sols ha patit una mort en la jornada del 14 de maig, i que correspon al departament de l'Hospital General d'Alacant.

 

Més informació... Cronologia de les dades referides al Departament de Salut d'Alcoi.

Clica ací er a seguit les dades diàries.