El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

De nou la música omplirà els pobles amb Jazz Club el Mussol i la Mancomunitat

"El Jazz és una música viva que interactua en la gent que està escoltant-lo. Eixa és la màgia que té". Paco Pascual, secretari de Jazz Club el Mussol.

L'11 de maig s'inicien els concerts a Alcoleja, i seran 15 municipis els que acolliran una actuació fins al 14 de setembre.

És una de les activitats més populars de la Mancomunitat, i en la que col·laboren des dels seus inicis: el Jazz en la Manco. El Jazz Club el Mussol ha organitzat per aquest estiu, la setena edició, una sèrie de concerts per un total de 15 municipis de les nostres comarques. Actuaran 4 grups: Mississippi Dixieland Jazz Band, Swing 26, 3+1, Saxophone Quartet i Semilla Negra.

Cada any s'incrementen els concerts, perquè cada any són més municipis els que formen part de la Mancomunitat. De fet, tan sols en el que portem de 2019 ja s'han sumat Beniarrés i Alcosser de Planes, que ara s'estrenen amb els concerts de Jazz amb la Manco.

Totes les actuacions són amb entrada lliure fins a completar l'aforament. A continuació teniu el cartell amb totes les actuacions detallades.