El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

DomusVi assegura que tornarà totes les cridades, però a poc a poc perquè les línies es col·lapsen

Des de comunicació de les residències DomusVi asseguren entendre la situació d'intranquil·litat de les famílies i demanen paciència, "la intenció és arribar a tots els familiars". 

Han creat un canal per a fer arribar missatges a residents o treballadors. Però diuen que respondre a les cridades és complicat perquè es col·lapsa la línia, i es prioritza els casos positius. DomusVi respon sense problemes tots els dubtes d'ARAMULTIMÈDIA excepte el nombre d'afectats i morts, on remet a Sanitat.

La consellera de Sanitat Ana Barceló ha assegurat aquest 2 d'abril que si els familiars criden a la residència de majors d'Oliver, de segur rebran informació, malgrat les queixes de molts familiars que asseguren no saber res. És per això que hem contactat amb les residències DomusVi, i ens expliquen que en el cas concret d'Alcoi, amb 140 residents, està fent-se complicat respondre al telèfon perquè la centraleta es col·lapsa.

Des del DomusVi asseguren que s'ha designat personal específic que intenta canalitzar les cridades "perquè el personal de la residència està atenent als majors". No és que no vulguen donar informació, expliquen, sinó que és qüestió d'organització. Asseguren que responen a poc a poc a tots les cridades però que està prioritzant-se els casos de residents afectats. Però diuen que almenys una vegada han parlat amb el familiar de referència de cada resident.

"No hi ha problema en què criden al centre, però les línies es col·lapsen", i per això han activat altres vies de comunicació, com un blog,  o un correu per enviar missatges d'ànim a residents i treballadors. També organitzen videoconferències des del 23 de març amb el familiar de referència.

Des de comunicació de les residències de majors DomusVi d'Alcoi no han tingut cap problema en atendre els dubtes des d'ARAMULTIMÈDIA des d'un primer moment, excepte per a especificar xifres d'afectats o morts. Asseguren que informen puntualment a les autoritats de cada autonomia i als familiars afectats.