El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Sanitat assegura que no hi ha "apagada informativa" i que si els familiars criden a la residència "estic segura que es facilitarà informació"

Les residències de majors valencianes comptabilitzen 118 morts.

Els mitjans de comunicació tornen a preguntar a la consellera per la situació a la residència DomusVi d'Oliver a Alcoi, però la consellera es ratifica en què ja no s'oferiran dades concretes. També li han traslladat les queixes dels familiars per la falta d'informació, però Ana Barceló diu que "si criden a la residència, estic segura que es facilitarà la informació per part de la residència. No hi ha cap apagada informativa". La consellera també recorda el protocol iniciat ahir 1 d'abril per a posar en contacte a persones ingressades amb els seus familiars. És la resposta de la consellera malgrat les crítiques dels familiars, i ies diverses peticions perquè s'oferisca informació més concreta.

Les residències valencianes comptabilitzen un total de 118 morts. Almenys 32 a la residència d'Alcoi, segons l'última xifra oferida el 30 de març. Han donat positiu 536 residents positius i 166 treballadors.

Hi ha casos positius en 84 residències, i continuen intervingudes per Sanitat les mateixes 7 residències. També ha començat a traslladar els majors positius a residències on no hi haja afectats. Barceló diu que el trasllat s'ha iniciat en les residències on hi ha pocs casos positius, per ser més fàcil el trasllat.