El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Don Enrique es jubila

Enrique Rico ha estat vicepresident de la Cambra de Comerç entre 1978 i 1991 i president entre 1991 i 2018

Difícil de creure per a aquells que el coneixen, però segons ha comunicat La Unión Alcoyana, Don Enrique Rico es jubila i passa a la 'reserva activa' després de 50 anys en la companyia.

Sona a pur tràmit, perquè costa creure que Enrique Rico vaja a deixar de treballar com ho fa des de cada dia des del 1959, quan es va incorporar a la Unión Alcoyana. 

Don Enrique, que és dels pocs que s'ha guanyat el pre-nom de 'Don' en aquesta ciutat, gaudirà ara de la seua famíliia i altres ocupacions lúdiques lluny de les oficines, les assegurances i la micro i macro Economia.

Regidor, empresari i president de la Cambra de Comerç d'Alcoi, ha estat també un gran mecenes de la ciutat, potenciador de la Cultura en totes les vessants i patrocinador incansable dels equips esportius més importants de la ciutat.

Currículum impressionant

L'1 de gener tancarà una trajectòria laboral vinculada a La Unión Alcoyana des del 14 d'abril de 1959 data en què es va incorporar com a Director General en 1972, Conseller en 1975 i Conseller Delegat en 2002.

Rico, professor Mercantil des de 1955, Censor Jurat de Comptes i Auditor, ha ocupat així mateix diversos càrrecs i responsabilitats tant a nivell sectorial com ara empresarial. Va exercir com a vocal del Comité Directiu d'UNESPA, va presidir URVEA (Unió Valenciana d'Entitats Asseguradores) i ha sigut vocal de la Junta Consultiva d'Assegurances.

Va formar part del Ple de la Corporació Municipal de l'Excm. Ajuntament d'Alcoi com a Tinent d'Alcalde d'Hisenda en els anys 70. Des de 1976 va ser triat com a vocal del Ple de la Cambra de Comerç i Indústria d'Alcoi, institució de la qual va ser Vicepresident entre 1978 i 1991 i a la qual ha presidit entre 1991 i 2018.

La Unión Alcoyana ha comunicat també que Enrique Jorge Rico Albert ha estat nomenat membre del Consell d'Administració ocupant el lloc de Mónica Pascual Bernabéu.