El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Dos nous casos a les comarques en els últims dies

Un racó de les comarques

Actualització de dades oferida per Sanitat aquest dilluns 29 de juny. Sumem dos nous casos positius, una Muro i altre a Alcoi. Mantenim intacta la xifra de morts des d'inicis de juny. El departament de salut d'Alcoi té 394 casos acumulats, 3 d'ells en l'última quinzena, i 116 morts.

Muro i Alcoi sumen dos nous casos positius de coronavirus. En els últims 14 dies el nostre departament ha registrat 3 casos. No és mala xifra si mantenim la reducció, però cal tindre en compte també que tan sols 44 municipis dels més de 500 que hi ha tota la Comunitat té casos positius a hores d ara, 3 d'ells a les nostres comarques.

Sanitat ha publicat les dades d'incidència del coronavirus aquest dilluns 29 de juny, i que comprenen el període des de l'última actualització de dijous passat i fins aquest diumenge. I mantenim el degoteig de casos positius. En els últims dies sumem dos casos, un a Alcoi i un altre a Muro.

En els últims 14 dies el nostre departament manté 3 casos positius detectats: un és el nou d'Alcoi, el segon és el ja detectat a Ibi fa més de 10 dies, i el tercer el nou cas detectat a Muro. 3 casos positius en 14 dies no és una elevada xifra, però cal tindre en compte que tan sols 44 municipis dels 542 que hi ha a tota la Comunitat Valenciana presenten casos positius en els últims 14 dies, i 3, Alcoi, Ibi i Muro, són de les nostres comarques. Quasi tots els municipis amb casos presenten un parell, excepte a València, on els casos positius de l'última quinzena són 40. 

A la província d'Alacant mantenim la tendència de neteja, i van desapareixent els casos en algunes zones. Ara ja són 4 els departaments alacantins que no han detectat cap cas nou en els últims 14 dies: a Dénia, Elx i Torrevella se li suma ara Oriola. 

Pel que fa als morts, sense novetat: mantenim intacta la xifra des de fa quasi un mes. A tota la província d'Alacant Sanitat ha sumat 3 en els últims dies, tot i que tan sols dos ixen reflectides en l'actualització per departaments, i corresponen a la Marina Baixa i a Sant Joan d'Alacant. Això si, cal destacar que ja són més de 5.000 alacantins els que han rebut l'alta total i es consideren curats, i als Hospitals ens queden 25 persones ingressades, tan sols 3 en estat greu en l'UCI. Segons fonts pròpies, a l'Hospital d'Alcoi no tenim cap cas greu.

 

Amb la nova actualització, l'estat del coronavirus als nostres municips queda així: