El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El candidat de Podem a presidir el Consell advoca en Alcoi per la millora d'infraestructures i el suport al petit comerç

Dalmau i Davó han atés els mitjans de comunicació a la seu de Podem Alcoi.

Podem i EU han assolit un principi d'acord per a la confluència a les Corts Valencianes.

En Alcoi, l'entesa entre Podem i altres forces d'esquerra continua en l'aire, encara que la Secretària General Naiara Davó reitera que estan "oberts a una possible confluència".

Rubén Martínez Dalmau, candidat a la presidència de la Generalitat Valenciana per Podem, ha visitat Alcoi com a part d'una ruta que l'està portant pels municipis més poblats del País Valencià. El candidat ha avançat que entre els plans per a Alcoi s'inclou la millora de les infraestructures i la industrialització, el suport al comerç de proximitat, i posar Alcoi al capdavant de les comarques centrals.

Dalmau ha anunciat els seus projectes per a Alcoi aquest 27 de febrer a la seu de Podem Alcoi, acompanyat per la Secretària General de la formació local, Naiara Davó. El candidat ha incidit "que Alcoi s'integre en el País Valencià", una integració que passa per la millora de les infraestructures de transport, tan ferroviàries com per carretera. També ha remarcat la necessitat que Alcoi adopte una "posició capdavantera en el consorci de les comarques central", així com l'adopció d'un projecte per a reimpulsar la indústria, quelcom que permeta "fer front als reptes de la globalització". Per últim ha fet veure la necessitat de donar suport al comerç local, al qual considera una "peça clau per a la vida de les ciutats".

L'agenda de tots dos candidats en Alcoi contempla reunions amb l'associació de joves advocats, els comerciants d'AlCentro, la Coordinadora de Pensionistes de l'Alcoià-Comtat, i també la visita a les instal·lacions de Cerveses Lluna i l'IVAM-CADA ALCOI.

Encontres de Podem amb la ciutadania d'Alcoi

La ruta de Dalmau el portarà pels 15 municipis més poblats de tot el País Valencià; una acció similar realitzarà la secretària general Naiara Davó, que mamprendrà un recorregut pels barris d'Alcoi. Les visites inclouen el 3 de març el barri de Batoi, el dia 9 la Rosaleda, el 13 el parc de Cervantes, i el 14 l'avinguda de la hispanitat. La formació morada disposarà en aquests encontres d'unes urnes perquè la gent puga fer les seues aportacions al programa electoral de Podem.