El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El CIP FP Batoi es bolca en la lluita contra el Covid-19

La policia local ha ajudat en el transport de material.

La donació consta de guants de làtex i de vinil, mascaretes, bates, ulleres protectores, peücs, barrets i bates quirúrgiques.

Diversos centres educatius de la nostra ciutat estan donant material per tal d'ajudar als sanitaris en la seua tasca de contenció del Coronavirus. Un d'aquests centres és el CIP FP Batoi, que ha destinat una important quantitat de material a l'Hospital Verge dels Lliris.

La donació consta de guants de làtex i de vinil, mascaretes, bates, ulleres protectores, peücs, barrets i bates quirúrgiques, entre altres coses. El CIP FP Batoi disposa de tot aquest equipament gràcies als estudis que imparteix, entre ells Laboratori Clínic, Auxiliar d'Infermeria, Cuina, Atenció a Persones en Situació de Dependència, entre altres.

Des del centre asseguren "voler col·laborar d'aquesta forma a ajudar en la mesura del possible a millorar el treball dels nostres sanitaris, i així poder oferir un millor servei a la població en aquests moments tan complicats". Se sumen així al Campus d'Alcoi de la UPV i a l'IES Cotes Baixes, que també han realitzat donacions a centres sanitaris.

 

Recorda que pots seguir tota la informació del CIP FP Batoi en els seus perfils de FacebookTwitter i Instagram.