El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El correfoc, protagonista a l'Alqueria abans dels Moros i Cristians

Correfoc

El dissabte 21 de setembre. A les 17 h, taula redona a la Casa de Cultura, mentre que a les 21 h, hi haurà correfocs del 25 aniversari.

Els Dimonis Rafolins de l'Alqueria volen celebrar que fa 25 anys feren el seu primer correfoc. Per aquest motiu, celebren activitats molt variades entre el divendres 20 i diumenge 22 de setembre, juntament amb el grup de les Illes Balears, Factoria del So.

Com ja va avançar ARAMULTIMÈDIA, fins al 22 de setembre, es pot veure l'exposició sobre la història dels Dimonis Rafolins. A banda d'aquesta mostra cultural, aquest divendres 20 de setembre es projectarà un documental sobre el correfoc a la Casa de Cultura del municipi d'El Comtat.


El dia gran i amb més activitat arribarà el dissabte 21 de setembre. A les 17 h, taula redona a la Casa de Cultura, mentre que a les 21 h, hi haurà correfocs del 25 aniversari amb la participació especial de la colla Factoria del So de les Illes Balears.


Cal recordar que les Festes de Moros i Cristians de l'Alqueria se celebraran des del divendres 27 de setembre fins al dilluns 30 de setembre amb activitats religioses i festives.