El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El disseny valencià i els objectes quotidians omplin d'art l'IVAM d'Alcoi

"Productes per a un món global" és la mostra que es pot visitar fins al 31 de gener del 2021 a la segona planta de l'IVAM CADA d'Alcoi arreplega una dècada d'objectes quotidians de disseny valencià. 

La segona planta de l'IVAM CADA d'Alcoi acull els pròxims mesos una interessant exposició sobre disseny valencià. Cadires i mobles d'oficina, carros de la compra, biberons i xuplons, cases de nines o figures decoratives. Molts objectes d'ús diari que tenen darrer molt treball de disseny, i que es poden contemplar aquesta mostra d'art.

L'IVAM estrena nova exposició a la ciutat d'Alcoi, a la segona planta de l'edifici de l'IVAM CADA. Una interessant mostra sobre el disseny valencià, i on podem vore molts objectes quotidians que, a més d'utilitat, tenen darrer un treball que les converteix en vertaderes obres d'art. Tots els productes exposats estan dissenyats per valencians, o per gent que s'ha format a la nostra terra.

En el vídeo, el comissari de l'exposició Xavier Giner, ens explica en més detall el contingut de la mostra. La secretària autonòmica de cultura Raquel Tamarit i el regidor Raül Llopis han acudit a la inauguració. La mostra relaciona a més les ciutats d'Alcoi com a capital cultural el 2021, i València com a capital mundial del disseny el 2022.