El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El DNI de Camilo Sesto, postals de les discogràfiques o un pòster de Jesucristo Superstar. El futur museu ‘camilista’ comença a prendre forma a Alcoi

El museu tindrà uns 400 metres quadrats 

El museu de Camilo Sesto cada vegada està més prop. El nebot del cantant, Óscar Francés Blanes, ha fet una donació a l’Ajuntament d’Alcoi d’objectes artístic i personals. Aquests estarán exposats a El Camí, al costat de la Capella de l’Antic Asil.

Segons ha informat el regidor de Cultura, Raül Llopis, el museu tindrà una superfície de vora 400 metres quadrats. Serà “l’espai que rebrà tot el material que Camilo Sesto ens va donar”. Llopis indica que es tracta d’un material “molt valuós” i que explicarà moltes coses sobre la vida de l’alcoià més internacional.

Hi ha tres tipus d’objectes donats per Òscar Francés de diferents èpoques de la vida de Camilo. En primer lloc, un DNI de quan Camilo Sesto tenia 14 anys, abans de marxar cap a Madrid. Un document molt personal que podrà estar en la part d’introducció a la seua persona. També ha donat unes postals que editaven les discogràfiques per enviar als clubs de fans per a promocionar les noves edicions, hi ha dels anys 70 i dels anys 80. Finalment indicar que també s’ha donat un pòster original del musical Jesucristo Superstar. Al vídeo gravat per l’Ajuntament d’Alcoi podeu conèixer més detalls.

Localització del Museu


El futur museu de 400 metres quadrats estarà ubicat a un lloc que està molt prop de dos punts de la seua ruta, com són el col·legi Salesians San Vicent Ferrer i La Glorieta, llocs on va començar a cantar. També està en el camí cap al Cementeri Sant Antoni Abat on descansa.


Respecte al Museu és important destacar que en poc temps s’adjudicarà la redacció de les obres i la redacció del projecte museístic, segons ha informat l’Ajuntament d’Alcoi.