El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El futur polígon mancomunat de Muro ja disposa d'estudis tècnics favorables

Sector PI2 de Muro, zona per on s'ha estudiat la viabilitat del polígon mancomunat.

La zona que s'ha estat estudiant per a projectar el polígon és el sector PI2 de Muro, amb 400.000 metres quadrats des de l'autovia fins a la rotonda que distribueix el trànsit fins a Alqueria d'Asnar i Muro, al voltant de la pedania de Benàmer. 

El polígon mancomunat que acollirà Muro ja està un poc més a prop de ser una realitat. Després de la reunió celebrada entre els dirigents de l'IVACE i la Mancomunitat de l'Alcoià-Comtat, s'ha donat a conéixer l'evolució favorable dels estudis de viabilitat.

L'encontre s'ha celebrat aquest 16 d'octubre a càrrec del President de la Mancomunitat de l'Alcoià i el Comtat, Blas Calbo, i la Directora General de l'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE), Júlia Company, on s'han posat damunt la taula els avanços en el projecte.

L'ens dirigit per Company està realitzant un informe per a comprovar la viabilitat i idoneïtat de la instal·lació, un informe que segons apunten des de la 'Manco' "sembla que evoluciona favorablement". El president de l'ens supramunicipal es mostra optimista amb les següents paraules: "continuem avançant perquè el polígon siga una realitat al més prompte possible".

Dins d'aquest estudi s'han realitzat diverses accions orientades a determinar la viabilitat del projecte, com reunions entre tècnics de les diferents institucions involucrades, l'elaboració d'una memòria justificativa de necessitats i oportunitats, i la comunicació del projecte a les administracions afectades per tal que emeten els seus informes.

La zona que s'ha estat estudiant per a projectar el polígon és el sector PI2 de Muro, amb 400.000 metres quadrats des de l'autovia fins a la rotonda que distribueix el trànsit fins a Alqueria d'Asnar i Muro, al voltant de la pedania de Benàmer. Així ho van anunciar el passat mes d'abril els responsables del projecte en un esdeveniment empresarial en Alcoi.