El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El judici del bolivià que va viure a Alcoi i Benilloba s'ajorna fins al 15 de maig

Les germanes de Víctor que actualment viuen a les nostres comarques / AM

En un principi, el judici havia de ser el dimecres 6 de març, però s'ha ajornat

La família de Víctor Parada, el bolivià que va viure entre Alcoi i Benilloba, havia de viure un dia clau aquest dimecres 6 de març. Segons la informació que els arribava de Malàisia, el seu germà havia de ser jutjat aquest dimecres. Finalment, el sistema judicial del país asiàtic ha decidit ajornar el juí fins al pròxim dimecres 15 de maig.

Yoli Parada, germana de Víctor, ha confirmat a aquest mitjà digital que el juí al seu germà ha sigut ajornat fins al dimecres 15 de maig. Fa unes setmanes, Yoli Parada afirmava que la data del juí (havia de ser aquest dimecres 6 de març) podia ser modificada, ja que era cosa habitual en Malàisia. La notícia s'ha confirmat i fins meitat de maig no serà jutjat.


El segon judici de Víctor Parada serà molt diferent del primer. En l'anterior, celebrat el 7 de desembre de 2016, encara estava vigent la pena de mort. Des de finals de 2018, Malàisia ha abolit la pena capital. El pròxim judici serà aquest dimecres 6 de març. Malgrat aquesta bona notícia, Silvia Vargas, mare de l'empresonat, ha contat a ARAMULTIMÈDIA que no són massa optimistes. El seu advocat els ha informat que hi ha moltes possibilitats que Parada continue en la presó per més temps.


La família té sentiments enfrontats, ja que no tindrà pena de mort, però potser es quede per més temps a una presó de Malàisia.