El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El Mercat de Nadal de la Glorieta obri les portes este dissabte 3 de desembre

El Mercat del Nadal l'any passat. Imatge de Vicente Llopis.

Enguany són 40 parades comercials, 8 més que en l'edició de l'any passat.

Podrem comprar productes nadalencs i de proximitat, participar en jocs i tallers familiars, o aconseguir les primeres entrades per al Campament Reial.

A la Glorieta ja es treballa a destall per al muntatge del Mercat del Nadal d'Alcoi, que obrirà les portes este dissabte 3 de desembre i es podrà visitar durant cinc dies, fins al dijous 8. Estarà obert de 10.30 a 20.30 hores, amb una parada de tres hores a migdia, de 14 a 17 hores.

Al mercat podrem fer compres de productes locals i nadalencs en les 40 parades que participen. "És important ressaltar la importància del comerç de proximitat, gràcies a aquestes empreses locals, podem encertar amb les nostres compres amb productes autòctons tenint un tracte personalitzat, humà i presencial", diuen des de l'Ajuntament.

També hi haurà ludoteca per als xiquets, tallers de redacció de cartes als Reis, artesans de betlems que faran treballs demostratius, o passeig en burreta i dromedari. I molta ambientació gràcies a la col·laboració de diverses entitats com el Cor Gòspel Alcoi o D*3 Joves Artistes.

I, recordem, es podran adquirir les primeres entrades per a visitar el Campament Reial, i que l'organització cultural Samarita posarà a disposició el mateix dia d'apertura del mercat.

Com cada any, també participa Càritas amb la seua campanya ‘Que ningú passe fred aquest hivern’, i que accepta donacions per aconseguir butà per les famílies més vulnerables.

La regidora de comerç Vanessa Moltó diu que "un any més encetem el projecte d’Alcoi Ciutat del Nadal amb aquest Mercat en un lloc tan emblemàtic com la Glorieta on els nostres comerços oferiran gran quantitat de productes que de segur ens ajuden a poder fer els nostres preparatius per aquestes festes. Agrair per tant la seua col·laboració i implicació que ha contribuït a poder parlar ja d’aquesta cita ineludible amb el nostre comerç de proximitat. També vull convidar a tota la ciutadania a gaudir de les diferents activitats i productes locals en un espai ple de diversió i solidaritat de la mà d’iniciatives a favor de col·lectius vulnerables".