El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El Mercat de Nadal obri la porta al mes de la màgia en Alcoi

Consulteu ací tota la informació referent al Mercat de Nadal.

Centenars de curiosos s'han apropat aquest 6 de desembre a la Glorieta per a conèixer de primera mà el Mercat del Nadal, una iniciativa que acull Alcoi per tercera vegada i que podrà ser visitada fins al diumenge 9 d'octubre.

El tret de sortida del mercat ha tingut lloc al voltant de les 13 h, amb la visita dels representants dels distints grups municipals de l'Ajuntament d'Alcoi, que han donat un tomb entre les parades acompanyats pel Grup de Danses Carrascal i el Grup de Dolçainers i Tabaleters La Cordeta.

En tots seran 43 els tallers que es duran a terme els quatre dies de Mercat, que comptarà, dins del seu vessant musical, amb l'actuació d'un cor de música gòspel, a les 19 h del dia 6; un concert de música nadalenca de dues hores de duració a càrrec de la Unió Musical el Serpis, el dia 8 a partir de les 18 h; i la presència del grup de dolçaines i tabals La Degollà, que amenitzarà musicalment la jornada del dia 7.

ARAMULTIMÈDIA et porta un complet vídeo de la inauguració del Mercat, amb les declaracions de la regidora de Comerç, Vanessa Moltó; visitants; i membres de l'estament comercial que estaran presents a la cita fins al diumenge 9 de desembre.