El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El musical de Camilo Sesto tindrà una funció més a Alcoi a causa de la gran demanda d’entrades

Autobús amb publicitat de l'espectacle

El 18 de desembre a les 17 h, la productora ‘Moon world’ ha decidit fer una funció més de les que estaven programades en un principi

El 18 de desembre a les 17 h, la productora ‘Moon world’ ha decidit fer una funció més al Teatre Calderón a causa de la gran demanda. ‘Vivir así es morir de amor’ rodarà per moltes ciutats espanyoles i d’Amèrica, però l’estrena mundial serà a Alcoi.

El Teatre Calderón acollirà entre el 15 i el 19 de desembre l’estrena absoluta de ‘Vivir así es morir de amor’. En l'espectacle participaran artistes internacionals, a més de músics que van formar part de la banda original de Camilo, com a Pino Rovereto, bateria i director musical durant les seues nombroses gires per Amèrica. Les entrades es poden adquirir en la web oficial i en la taquilla del Teatre Calderón.

Els assistents podran gaudir i emocionar-se amb les cançons més emblemàtiques del nostre artista més internacional. Tot això engalanat amb una impressionant posada en escena.

L'alcalde d'Alcoi, Toni Francés, afirma "des de l'Ajuntament vam mostrar la nostra satisfacció pel gran acolliment que està tenint la producció, "Vivir así es morir de Amor", superant totes les expectatives. Des del primer moment que es va anunciar que l'espectacle s'estrenaria a Alcoi, han sigut moltíssims els espectadors de tota Espanya que han contactat amb nosaltres per a poder assistir".

“Teníem clar que calia fer l'estrena d'aquesta superproducció a Alcoi, la ciutat de Camilo Sesto. L'acollida ha sigut absolutament aclaparadora”, assevera Juan Fran Senabre, director de Moon World i productor de l'espectacle, qui confirma que els assajos generals a Madrid començaran a inicis desembre.