El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El Nadal Alcoià sí que tindrà Mercat i Tirisiti

Del 5 al 8 de desembre la Glorieta acollirà el Mercat de Nadal, i a partir del 15 de desembre es poden comprar les entrades per al Tirisiti. 

Ja penja el cartell de la façana de l'Ajuntament i aquest mateix 27 de novembre s'encendrà l'enllumenat. Es preveu diverses activitats culturals, s'instal·larà el Mercat Nadalenc a la Glorieta i el 15 de desembre es podran comprar entrades per al Tirisiti. Tot complint amb les mesures que es dicten a cada moment. L'alcalde assegura que ha parlat en el Reis d'Orient i vindran, tot i que encara no es concreta com.

Malgrat l'oratge, aquest 27 de novembre s'ha instal·lat en la façana de l'Ajuntament el cartell del Nadal Alcoià, fet per tres estudiants de l'Escola d'art i Superior de Disseny d'Alcoi. I aquesta nit està previst que s'encenga l'enllumenat nadalenc.

Així s'inicia el Nadal Alcoià que enguany no serà com els habituals, però en el que ens queda "Il·lusió i Esperança", lema triat enguany. Es mantenen diferents activitats, però sempre complint les normes sanitàries que estiguen actives en cada moment. Així, el 5 de desembre obrirà les portes el Casal de Nadal, i Turisme prepara diverses activitats dinamitzades per a xiquets, com contacontes o màgia, que es faran a l'aire lliure. Cultura també oferirà activitats, com ara els Concerts de Nadal de les bandes al Teatre Calderón, o les exposicions de Betlems o de cartells de la Cavalcada.

També tindrem Mercat de Nadal, del 5 al 8 de desembre a la Glorieta. I representacions del Tirisiti. En desembre comencen les funcions escolars, i a partir del 15 de desembre eixiran a la venda les entrades per a les funcions del públic en general. Tot i això, cal esperar al 9 de desembre per a saber les mesures concretes, així com el nombre de funcions que s'oferiran. 

Pel que fa a la Calvalcada, l'alcalde d'Alcoi Toni Francés ha anunciat que els Reis d'Orient li han confirmat que vindan a Alcoi, tot i que encara no es poden concretar els actes de la Trilogia. Acípodeu vore el seu missatge: