El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El PP lamenta que l'alcalde no exigisca informació concreta del brot a la residència d'Alcoi

Quique Ruiz considera que la falta d'informació "només contribueix a promoure faules i a generar intranquil·litat entre la societat".

El portaveu dels populars alcoians Quique Ruiz, explica que ha demanat l'alcalde que exigisca a la Conselleria de Sanitat que torne a donar dades detallades del que passa a la residència DomusVi d'Alcoi. Però assegura que l'alcalde "va exposar el criteri tècnic ja esgrimit per la consellera: aportar informació local crea alarma social". Ruiz no es mostra d'acord en açò i considera que la falta d'informació promou faules i genera intranquil·litat.

Ruiz considera que "els familiars dels residents viuen una situació dramàtica i reclamen informació. En lloc d'atendre aquesta raonable petició, el Govern d'Alcoi es posa del costat de la conselleria i justifica la seua decisió de no informar". Ruiz diu que no comprén "per què l'alcalde prefereix avalar l'opacitat informativa del Govern valencià abans que empatitzar amb unes famílies". Recordem que hui mateix la consellera ha considerat que no existeix "apagada informativa"

"El PP d'Alcoi, com la resta de l'oposició, garanteix lleialtat al Govern. Però exigim que el Govern siga lleial amb els alcoians", conclou el portaveu popular.