El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El PP veu incompatibilitats en l'execució del bulevard i del vial 'ciclopeatonal'

Plànol del projecte

"No hi ha hagut una mínima planificació per a dissenyar com ha de ser aquesta zona i crec que la ciutat va a gastar-se un milió d'euros en una obra inútil a mitjà termini", assegura el candidat popular a l'alcaldia Quique Ruiz.

Els populars posen en dubte la viabilitat del vial 'ciclopeatonal' que unirà els barris de Batoi i la Zona Nord. Asseguren que el projecte tindrà un caràcter 'provisional', ja que s'ha dissenyat al marge del Bulevard, a pesar que ambdós comparteixen part del mateix traçat.

Recordem que el projecte del vial 'ciclopeatonal' té un cost de 970.149 €, la meitat del qual serà finançat amb fons europeus. "No hi ha hagut una mínima planificació per a dissenyar com ha de ser aquesta zona i crec que la ciutat va a gastar-se un milió d'euros en una obra inútil a mitjà termini", assegura el candidat popular a l'alcaldia Quique Ruiz. De fet, segons els populars, el projecte ni tan sols respecta el carril bici ja existent en el primer tram del bulevard, entre La Salle i l'estació de Renfe.

Un dels punts on centren les seues crítiques és en l'ús de terrenys privats en un dels trams del projecte, el més pròxim als antics túnels de la via. "L'Ajuntament s'ha compromés a assumir el cost de modificar i eliminar aquest tram en el futur, la qual cosa provocarà una despesa addicional", ha apuntat el candidat. L'altre dels punts és l'eliminació de places d'aparcament i sobre la qual ja s'haurien queixat els veïns de Santa Rosa.