El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El projecte 'Alternatives-Sessions de Ciutat' arriba a Alcoi per a fomentar el pensament crític

El regidor Gomicia presenta el programa en companyia dels coordinadors de 'Alternatives-Sessions de Ciutat'.

Totes les activitats d''Alternatives-Sessions de Ciutat' són gratuïtes i obertes a la ciutadania sense que calga cap registre previ.

Es tracta d'un cicle de xarrades, monòlegs i altres activitats que es realitzaran a Alcoi a través de dos fases, la primera d'elles entre aquest novembre i febrer del pròxim any.

La majoria de les activitats es duran a terme a la sala Àgora, amb un seguit de conferències que inclouen la presència d'assagistes de la talla d'Antonio Escohotado i Jose Antonio Marina, o l'economista Jose Carlos Díez.

En paraules del regidor d'Empresa, Formació i Innovació, Manolo Gomicia, "el programa té una estructura molt àgil, on gent de reconegut prestigi parlarà d'innovació, educació, història, constitució, autonomia... des del diàleg i el col·loqui".

L'VAM-CADA ALCOI també serà escenari del cicle, pel que acollirà el 23 i 24 de novembre la I Primera Jornada Alcoy Industrial, organitzada per l'Associació Alcoi Industrial.

Altres dels espais on s'han previst activitats són el pub Casablanca i la cafeteria l'Escenari, on tindrà lloc entre el 17 i el 20 de desembre l'activitat "Un xàmbit de ciència", iniciativa de divulgació científica a càrrec de diferents acadèmics.

D'entre la resta del programa destaquen uns monòlegs científics a càrrec del grup Big Van Ciencia, adreçats a alumnes de batxillerat i ESO.

Tot seguit podeu consultar la programació al complet del primer cicle d'activitats.