El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Última hora

Cau un altre edifici al centre. Els bomers busquen entre les restes a una de les inquilines

Cau un altre edifici al centre. Els bomers busquen entre les restes a una de les inquilines

Poc abans de les 10 del matí un edifici ha patit un despreniment al centre d'Alcoi, en els números 8 i 10 del carrer Sant Agustí. Els bombers han iniciat els treballs per localitzar una dona que es pensa que podia estar en l'immoble en el moment de l'ensulsiada.

Més informació

Cau un altre edifici al centre. Els bomers busquen entre les restes a una de les inquilines

El PSOE suspén cautelarment de militància a Quico Fenollar mentre decideix si pren mesures disciplinàries

S'ha obert un procés d'investigació per tal de decidir si la segona candidatura de Quico Fenollar a diputat provincial, que contradiu els estatuts del PSOE, suposa algun tipus de mesura disciplinària.

El Partit Socialista obrirà un expedient per a investigar si cal establir mesures disciplinàries a Quico Fenollar, alcalde d'Alcoleja, o altres persones. I mentre es pren una decisió, la normativa del partit estableix la suspensió cautelar de militància.

L'origen del conflicte està en la presentació d'una segona candidatura per a ser el representant de les comarques en la Diputació Provincial, qüestió que va en contra dels estatuts del partit. A l'Alcoià i el Comtat li pertoquen dos diputats, un pel PP (Javier Sendra) i un pel PSOE (després de la votació, Toni Francés). L'elecció del diputat no és per votació, sinó indirecta, i segons els estatuts del PSOE ho tria el partit. Fenollar ha intentat canviar aquesta decisió i que el diputat fora un regidor d'un poble menor, però no va ser possible, i ha presentat la segona candidatura, que finalment no ha tirat endavant.

Quico Fenollar ha explicat a ARAMULTIMÈDIA que no té constància de cap suspensió, però que està a l'espera de saber la decisió del partit, la qual acatarà. Lamenta que s'haja plantejat la seua candidatura com a "personalista", ja que assegura que tan sols volia donar veu a una inquietud dels pobles de la comarca.

Per altra banda, des de la secretaria comarcal del PSOE expliquen que el procés està ara obert, i que han remés un informe de tot l'ocorregut els últims dies a la direcció provincial del partit. Ara es decidirà si cal aplicar mesures, i aquesta decisió serà ratificada per la direcció federal del partit. Rafa Briet, secretari comarcal, diu que fins que no es tanque la investigació no volen valorar els fets, i que l'únic objectiu de tot el procés és aconseguir "un partit més fort en la nostra comarca, que tinga cada vegada més representació en les institucions".