El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El Reis ja han arribat i l'alegria han portat

Regals, regals y més regals!

Els 3 Reis Mags ja han acudit a la seua cita anual, repartint regals i alegria per a tots, però sobretot, als més menuts de la casa.

Durant tota la setmana hem pogut gaudir de diferents activitats, en el que ens trobem les Pastoretes, la Burreta i el Campament Reial. Esdeveniments on s'ha pogut observar el treball i dedicació que porten cada any per tal d'aconseguir transmetre la màgia que dóna vida a tota una ciutat.

La cavalcada dels Reis ha tingut lloc aquesta vesprada, començant des d'El Camí, baixant per quasi tot el carrer Sant Nicolau, fins a arribar a la Plaça Espanya, on ha tingut lloc l'Adoració, on l'emoció ha conquistat tota la plaça convertint-la en un moment meravellós. En finalitzar, tant els reis com els seus ajudants han tornat als seus llocs per a continuar amb la cavalcada, passant pel carrer Sant Llorenç, País Valencià, el pont de Maria Cristina, Cervantes, Alçamora i el pont de Sant Roc; un recorregut on milers de persones han pogut gaudir la presència dels Reis d'Orient.

Sense dubte, un fet que, cada any continua emocionant. I per això, des d'ARAMULTIMÈDIA vos presenten aquest vídeo ple de somriures i espectacle.