El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El sobrepreu del Tirisiti es tornarà als compradors després de Nadal, de forma massiva i sense que s'haja de reclamar

L'empresa ha explicat ARAMULTIMÈDIA que treballen en la programació d'un nou ferrament informàtic que permeta la devolució massiva, per no fer cada transferència de manera manual. Els afectats no han de fer cap gestió, sinó tan sols esperar a rebre el reemborsament. 

Tal com els ha avançat ARAMULTIMÈDIA, una errada en el sistema de venda de les entrades del Tirisiti ha fet que es cobren 0,61 euros més per cada entrada. Des de la tiquetera que gestiona la venda han explicat que lamenten molt l'errada, que ha sigut manual per no canviar la tarifa predeterminada de gestió. I asseguren que treballen en la programació d'una nova eina informàtica que els permeta fer la devolució als compradors de manera massiva. I és que s'han quasi 10.000 entrades per a vore el Tirisiti, i fer la devolució un a un s'allargaria massa en el temps. Això si, la programació d'aquest ferrament també s'allargarà uns dies i la devolució no es dfarà efectiva, almenys, fins després del Nadal. 

Per part dels afectats no cal fer cap gestió ni reclamar que li tornen els diners, sinó que la devolució es farà de manera automàtica una vegada estiga desenvolupada la ferramenta informàtica necessària.