El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Última hora

Rescaten un jove que ha caigut en un barranc d'Alcoi

Rescaten un jove que ha caigut en un barranc d'Alcoi

Un helicòpter dels Bombers ha rescatat un jove que havia caigut en un barranc a la via verda a la zona nord d'Alcoi. L'ha traslladat a l'Hospital on ha ingressat amb policontusions. 

Més informació

Rescaten un jove que ha caigut en un barranc d'Alcoi

Els Moros i Cristians d'Alcoi podrien celebrar-se el primer cap de setmana d'octubre

Dia de l'Alardo, que se celebraria el 5 d'octubre / AM

Segons aquesta informació, l'Entrada se celebraria en dissabte.

La Trilogia Festera Alcoiana no se celebrarà a abril, com ja va anunciar l'Ajuntament d'Alcoi i l'Associació de Sant Jordi fa algunes setmanes a causa del Coronavirus. No s'ha posat data perquè finalitze l'estat d'alarma, però l'estament fester i el consistori barallen les dates del 3 al 5 d'octubre, segons informació d'Alicante Plaza.

Quadrar dates aquest any per als Moros i Cristians serà molt complicat, ja que l'estat d'alarma per la Covid-19 fa que el calendari no tinga caps de setmana disponibles. Pel que fa als Moros i Cristians d'Alcoi, segons ALICANTE PLAZA, podrien celebrar-se del 3 al 5 d'octubre, fent coincidir l'Entrada en dissabte i la majoria de la festa en cap de setmana.


L'Associació ha estudiat amb els sectors implicats les possibles dates. Cal recordar que els Moros i Cristians d'Alcoi generen un impacte econòmic de 25 milions d'euros, segons el Treball Fi de Grau d'Àlvaro Latorre. La indústria festera de carrosses, ballets, maquilladors, músics, seguretat o attrezzo també té una disponibilitat molt marcada.

Moltes poblacions estan pendents d'Alcoi per a fixar les seues propies festes.