El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

En l'aire les obres del Bracal

Problemes en els terminis i ritmes d'execució a les obres del Bracal, que des de conselleria d'Educació consideren "inassumibles". Avaluen la situació per a prendre una decisió al respecte. 

Les obres del nou col·legi Bracal de Muro no avancen. Entraren les grues al solar, però no es veu activitat. Des de la Conselleria d'Educació confirmen que l'empresa constructora no està complint en els ritmes marcats ni amb els terminis que es van estipular per contracte en l'adjudicació de l'obra. En aquest sentit des de conselleria asseguren que l'obra no s'ha paralitzat, però consideren "inassumibles" els retards i avaluen la situació per a prendre una decisió.

Així, asseguren que per una banda estan en permanent contacte en l'empresa per tal de trobar una solució. I per altra, des de la Direcció General d'Infraestructures Educatives informen l'Ajuntament i la comunitat educativa en tot moment de les gestions realitzades, "ja que compartim amb tota la comunitat educativa del Bracal de Muro el dret i la necessitat absoluta d'unes aules dignes per als xiquets i les xiquetes com a màxima prioritat".