El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Enguany, a la Fira en bici

La nova passarel·la en la via verda afavoreix anar a la Fira de Tots Sants caminant o en bici. I per animar a la gent, l'empresa alcoiana Up2City instal·larà un aparcament gratuït per a bicicletes, accessible les 24 hores, i molt a prop de la zona expositiva.

Es tracta d'una de les infraestructures més actuals del mercat per a l'estacionament segur de bicicletes, dissenyat expressament per a oferir espais d'aparcament en grans esdeveniments. Estarà instal·lat a prop de l'estació de servei Repsol de la carretera nacional, amb capacitat per a 100 bicicletes i amb accés les 24 hores.

Tan sols cal portar el teu propi cadenat i tindre descarregada l'aplicació PVerde, disponible tant en IOS com en Android. També es pot cridar a un telèfon, indicat en la porta de l'aparcament. L'aplicació, quan tries el pàrquing 'Fira de Tots Sants', t'indica per GPS on està i com arribar. Si vens des d'Alcoi, és l'oportunitat perfecta per a creuar la nova passarel·la, recentment instal·lada, en la Via Verda.

 

L'empresa Up2City també estarà present a la Fira amb un expositor a l'avinguda del País Valencià, a l'altura de la panaderia Ripoll. Allí mostrarà un altre aparcament modular, d'acer galvanitzat, plaques solars i aerogenerador, que aprofiten l'energia renovable per a activar el funcionament del pàrquing.

Amb aquest tipus d'iniciatives, tant des de la Fira de Tots Sants com l'empresa Up2City, aposten per aconseguir un futur "cada vegada més proper, on no s'utilitzen vehicles contaminants que necessiten gasolina o dièsel", i així "normalitzar el transport amb vehicles 100 per cent ecològics: cotxes, motos, bicicletes, patinets...".