El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Es preparen més millores per al barri d'Els Clots

Carrer la Llibertat, on es desenvoluparan part de les obres d'aquesta segona fase.

La inversió total per a les obres del barri, a través de dues fases, és de 445.000 € 

Les obres de millora per al barri de Els Clots encaren una nova fase, valorada en més de 132.000 €, i que serviran per a millorar el clavegueram, els embornals, les voreres, l'asfaltat i l'accessibilitat del barri.

Després d'una primera fase als carrers Llibertat i Els Clots, en aquesta segona fase serà el torn de la resta del barri, en concret els carrers Pintor Laporta, Pare Vitòria, i Llibertat. Des de l'Ajuntament recorden que el clavegueram del barri de Els Clots "era probablement una de les xarxes més antigues d'Alcoi, on mai s'havia actuat". Un treball d'inspecció amb càmera de vídeo en el clavegueram va indicar que aquest clavegueram presentava un important estat de deterioració, la qual cosa feia constants les fugides d'aigua residual.

Les obres que ara es projecten permetran instal·lar un nou clavegueram. A més es construirà una nova xarxa d'aigua potable i d'embornals en els carrers Pintor Laporta, Pare Vitòria, i Llibertat, on les voreres passaran a ser més àmplies, amb passos de vianants accessibles. Cal ressaltar que l'empresa encarregada de les obres asfaltarà els trams de carrer Llibertat entre els carrers Oliver i Pare Vitòria.

L'edil d'Obres i Accessibilitat Universal, Jordi Martínez, reconeix que “la xarxa de clavegueram presenta alguns problemes, sobretot, en aquelles parts de la ciutat més antigues, com és el barri de Els Clots pel que som conscients que calia actuar. Aquesta actuació millorarà la vida de la gent que viu en aquest barri”.