El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Es presenta la campanya de prevenció d'agressions sexuals "Alcoi Diu No És No"

La regidora d'Igualtat, Aroa Mira, ha presentat amb Rut Tomàs, tècnic d'aquest departament la campanya que es durà a terme durant els dies de festes de Moros i Cristians per a informar, prevenir i ajudar a víctimes i interessats sobre aquest tipus d'agressions.

Des de la regidoria d'Igualtat han presentat la segona campanya en contra de les agressions sexuals amb el lema "Alcoi Diu No És No", per prevenir, informar i en cas que passe alguna agressió saber on anar. 

A més de la campanya, hi haurà tres punts durant els tres dies de festes, un en la Glorieta, un altre al Passatge de Sant Agustí i per últim a la plaça de Correus, als matins tots estaran oberts al públic des de les 10.00 h fins a les 14.00 h, per a les nits hi haurà horaris repartits, ja que enguany s'ha ampliat l'horari i s'ha contractat a més gent formada i especialitzada en aquest tema. A més, també es compta amb la participació de la Policia Local i Nacional. A més en aquests punts d'encontre també podrem trobar informació sobre la campanya per a informar sobre l'alcohol i les drogues.

El protocol que la comissió d'igualtat ha fet s'ha enviat a centres educatius i altres entitats socials, perquè tot el món sàpiga que fer en cas de veure o patir una agressió sexual. Per això s'han preparat diferents tipus de cartells i fullets explicatius. 

A més, per a completar aquesta campanya, es repartiran polseres morades amb el lema: "Alcoi diu No és No. Contra les Agressions Sexistes som una veu".

Aquesta campanya està dins de la subvenció de 27.000 euros que el govern central ha donat a Alcoi dins del Pacte d'Estat contra la violència de gènere.