El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Última hora

Rescaten un jove que ha caigut en un barranc d'Alcoi

Rescaten un jove que ha caigut en un barranc d'Alcoi

Un helicòpter dels Bombers ha rescatat un jove que havia caigut en un barranc a la via verda a la zona nord d'Alcoi. L'ha traslladat a l'Hospital on ha ingressat amb policontusions. 

Més informació

Rescaten un jove que ha caigut en un barranc d'Alcoi

Es repartiran 52 tauletes a famílies d'Alcoi per a facilitar l'escolaritat a distància

Les tauletes es repartiran entre set centres educatius de la ciutat.

Les tauletes disposen de dades suficients per a garantir l'accés a internet fins a final de curs, en cas que no es pogueren reprendre les classes presencials.

Fins a 52 tauletes electròniques amb connexió a internet es repartiran entre famílies alcoianes en situació de vulnerabilitat perquè els seus fills i filles puguen seguir el curs a distància.

La suspensió de la docència presencial a causa de la crisi del Coronavirus ha fet que els estudiants hagen de disposar de diferents plataformes i eines tecnològiques per a seguir el curs. Amb la donació de 52 tauletes a càrrec de l'Ajuntament, s'ha volgut "reduir la desigualtat derivada de la falta d'accés a noves tecnologies o internet per part d'algunes famílies", segons apunten en una nota de premsa.

La iniciativa s'ha ampliat a tota la comunitat educativa, oferint la possibilitat, a tots els centres públics i concertats de la ciutat, tant de primària com de secundària, de sol·licitar aparells electrònics per al seu alumnat. Set han sigut els centres alcoians que han demanat tauletes: Carmelitas 'La Presentación', CEIP Horta Major, Colegio Santa Ana, CEIP Sant Vicent, Colegio San Vicente de Paúl, Colegio José Arnauda, i CEIP Miguel Hernández.

Alberto Belda, regidor d'Educació, considera que "amb l'entrega de les tauletes a les famílies, l'alumnat podrà seguir el curs una vegada acaben les vacances de Pasqua el pròxim 20 d'abril i fins que siga necessari, tenint dades suficients per a acabar el curs en cas de no poder tornar a les aules".