El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Es repartiran 52 tauletes a famílies d'Alcoi per a facilitar l'escolaritat a distància

Les tauletes es repartiran entre set centres educatius de la ciutat.

Les tauletes disposen de dades suficients per a garantir l'accés a internet fins a final de curs, en cas que no es pogueren reprendre les classes presencials.

Fins a 52 tauletes electròniques amb connexió a internet es repartiran entre famílies alcoianes en situació de vulnerabilitat perquè els seus fills i filles puguen seguir el curs a distància.

La suspensió de la docència presencial a causa de la crisi del Coronavirus ha fet que els estudiants hagen de disposar de diferents plataformes i eines tecnològiques per a seguir el curs. Amb la donació de 52 tauletes a càrrec de l'Ajuntament, s'ha volgut "reduir la desigualtat derivada de la falta d'accés a noves tecnologies o internet per part d'algunes famílies", segons apunten en una nota de premsa.

La iniciativa s'ha ampliat a tota la comunitat educativa, oferint la possibilitat, a tots els centres públics i concertats de la ciutat, tant de primària com de secundària, de sol·licitar aparells electrònics per al seu alumnat. Set han sigut els centres alcoians que han demanat tauletes: Carmelitas 'La Presentación', CEIP Horta Major, Colegio Santa Ana, CEIP Sant Vicent, Colegio San Vicente de Paúl, Colegio José Arnauda, i CEIP Miguel Hernández.

Alberto Belda, regidor d'Educació, considera que "amb l'entrega de les tauletes a les famílies, l'alumnat podrà seguir el curs una vegada acaben les vacances de Pasqua el pròxim 20 d'abril i fins que siga necessari, tenint dades suficients per a acabar el curs en cas de no poder tornar a les aules".