El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

FEDAC aborda amb una jornada els avantatges de l'eficiència energètica

Instal·lació de panells solars.

La jornada tindrà lloc a la Sala Àgora d'Alcoi a partir de les 9.30 h.

Inscripcions i més informació en aquest enllaç.

La Federació d'Empreses de l'Alcoià i El Comtat -FEDAC- ha organitzat per al dijous 5 de desembre una jornada gratuïta per a empreses de tots els sectors productius de les comarques amb la qual abordar les oportunitats i avantatges que ofereix l'eficiència energètica.

A la jornada es podrà escoltar, d'un costat, l'experiència d'empreses energètiques de la comarca que es dediquen a la fabricació d'estructures, maquinària i a la instal·lació de sistemes d'energies renovables per tot el món. Però a més, comptarà amb la presència de la directora general de l'IVACE, Julia Company, qui donarà a conéixer les ajudes que l'Administració Autonòmica té en vigor pel que fa a la promoció de l'eficiència energètica i l'energia sostenible.

Després de la presentació de Company, Juan de Dios Bornay (Bornay Aerogeneradors) plantejarà les tendències i oportunitats que ofereixen les energies renovables. Una xerrada que moderarà el president d'ASEMAC (entitat de FEDAC) i empresari del ram, Alfonso Díaz Seguí (Indústries Seguí). Finalment, Fran Carretero, Cap del departament d'Enginyeria de l'Ajuntament d'Alcoi, oferirà la versió de l'Administració local referent a l'eficiència energètica.

D'altra banda, durant tota la jornada s'habilitarà una zona d'estands d'empreses del sector, on es podrà conèixer els últims desenvolupaments en matèria d'energies renovables.