El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

FEDAC fa una crida a la unió dels empresaris per a potenciar els polígons d'Alcoi

FEDAC ofereix a l'empresariat assessorament i acompanyament per adaptar-se a la nova llei de modernització de polígons i que, entre altres coses, preveu la creació d'Entitats de Gestió i Modernització com la que s'està creant en el polígon de Cotes Baixes.

El polígon de Cotes Baixes serà el primer en convertir-se en EGM, pas indispensable per a aconseguir la categoria més alta en la classificació que prepara la conselleria d'Economia. Però des de la patronal empresarial no volen que siga l'únic i animen als empresaris dels polígons de la zona sud de la ciutat a associar-se per aconseguir també ser més competitius.

Està previst que abans que finalitze el 2020, el polígon de Cotes Baixes s'haja convertit en Entitat de Gestió i Modernització, una nova figura de la llei de modernització de polígons i pas indispensable per aconseguir la màxima categoria en la classificació d'àrees industrials.

L'objectiu final és ser més competitius i atraure empreses al polígon, que actualment està ocupat al 70 per cent, amb vora 160 locals amb activitat industrial de tota classe.

Des de la patronal empresarial FEDAC volen que el treball d'aquest polígon siga exemple per a la resta d'àrees industrials d'Alcoi. Així, el seu president Natxo Gómez anima els empresaris de la zona sud a associar-se i a crear una única àrea industrial.

En el vídeo, parlem amb Ramón Juan Sanchis, president de l'associació d'empresaris de Cotes Baixes, la directora de l'IVACE Julia Company, i el president de FEDAC, Natxo Gómez.