El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Fernando Pastor serà octau en la llista provincial del PP a les Corts Valencianes

Fernando Pastor durant la seua època de regidor a l'Ajuntament d'Alcoi.

Pastor té moltes possibilitats de revalidar l'escó que ha ocupat els darrers 4 anys, ja que el PP mai ha obtingut menys de 8 parlamentaris a les Corts per la circumscripció d'Alacant.

El Partit Popular ha fet pública la llista amb què concorrerà a les eleccions autonòmiques del 28 d'abril, i en ella s'ha inclòs a un alcoià, Fernando Pastor, que serà octau per la circumscripció d'Alacant. Pastor intentarà revalidar l'escó al Parlament valencià que va assolir 'in extremis' en 2015, després de la renúncia de l'actual president de la Diputació d'Alacant, César Sánchez.

Fernando Pastor dirigeix actualment el comité de campanya electoral del PP en la província d'Alacant, i ha sigut regidor popular a l'Ajuntament d'Alcoi durant més d'una dècada, tant a l'oposició com al govern. En 2015 fou el número 12 de la formació popular per a les Corts Valencianes, i encara que el partit va obtenir 11 diputats, Pastor va accedir a l'hemicicle després que el número quatre, Cèsar Sánchez, renunciara a la seua acta per a ocupar el càrrec de president de la Diputació d'Alacant.

Així doncs, Pastor té moltes possibilitats de revalidar l'escó que ha ocupat els darrers 4 anys, ja que el PP mai ha obtingut menys de 8 parlamentaris a les Corts per la circumscripció d'Alacant. Des que es van instituir les eleccions autonòmiques al País Valencià en 1983, el pitjor resultat dels populars data de 1987, quan van obtenir 9 parlamentaris.

La resta de la llista

José Císcar serà el cap de llista per Alacant, mentre que Isabel Bonig i Miguel Barrachina ho seran per València i Castelló respectivament. A Císcar l'acompanyaran en les deu primeres posicions Eva Ortiz, Adrián Ballester, Elisa Díaz, José Juan Zaplana, José Antonio Rovira, Manuel Pérez Fenoll, Fernando Pastor, Marisa Gayo i Remedios Yáñez.