El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

La doble Glòria pregona la Trilogia Festera de maig a Alcoi

David Antolí, dels Ligeros, ha debutat com a Sergent Moro

Per fi, Alcoi ha gaudit de les glòries infantil i oficial. A una setmana de les festes, els 56 representants de cada formació moro-cristiana ha baixat des d'El Partidor fins a l'Església de Sant Jordi. Al vídeo gravat per ARAMULTIMÈDIA podeu veure els millors moments de les 'arrancaes', entrevistes als protagonistes i l'arribada a l'Esglèsia Sant Jordi.

No es recorda una glòria tan atípica com la de 2019. El primer de la seua estranyesa ha sigut l'ajornament dues vegades de la glòria oficial i una vegada de la Glòria Infantil. Altra cosa poc habitual és la data, ja que s'ha celebrat després del dia del patró (23 d'abril), ja que la celebració de la Setmana Santa no ho ha permés. A més, la Glòria s'ha celebrat en jornada de dissabte.


Tant la glòria infantil com la dels majors ha fet el mateix recorregut. Eixint passades les 17:30 h de la vesprada des d'El Partidor per acabar en l'Èsglèsia de Sant Jordi cap a les 20 h. Per fi, l'oratge (que ha sigut molt bo) ha respectat les glòries.


Cal destacar la presència, cada vegada més, de les dones en aquest pregó. Les glorieres oficials han sigut 4. Totes elles i els seus companys de formació els hem pogut conèixer gràcies a les vídeo-entrevistes de 'Glorieros Alcoi'. La Glòria de 2019 també ha servit perquè David Antolí, dels Ligeros, debute com a Sergent Moro.


Amb la celebració de les 3 glòries, comptant la de l'hospitalNostra Festa, ara sí, ja pot començar.

Des d'ARAMULTIMÈDIA volem agraïr a l'Alferes Cristià, Modesto Moiña, les facilitats per fer la gravació des del seu balcó.