El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Guanyar Alcoi convoca assemblea oberta per a decidir com encarar les eleccions municipals

A l'esquerra. Pablo González, acompanyat de la resta de membres de Guanyar Alcoi/Guanyar

Animen a tots els alcoians a participar, el pròxim dimecres 26 de setembre

La cursa per les eleccions arranca lenta però imparable. Fa uns dies coneixem que Compromís Cocentaina presentava ja al seu alcaldable, i ara són des de Guanyar Alcoi els que convoquen a tots als alcoians a una assemblea oberta per a "fer balanç i traçar el seu futur".

La idea d'aquesta assemblea, com explica Pablo González, un dels portaveus de la plataforma, és "fer balanç de la feina feta fins ara i debatre de forma oberta quin és el camí que volem marcar per a Guanyar Alcoi fins a final de legislatura i com enfrontar les pròximes eleccions municipals". Així les coses, d'aquesta assemblea podria eixir el nom per a encapçalar la llista de Guanyar, que aposta de nou per la confluència però que ha de trobar un candidat a gust de totes les formacions que ho integren.

L'assemblea serà dimecres 26 de setembre a partir de les 19 hores al Centre Ovidi Montllor i des de Guanyar Alcoi fan una crida a tots els veïns a participar. Pablo González diu que "entre els nostres principis i compromisos està la rendició de comptes, la transparència i la presa de decisions mitjançant la participació ciutadana".